Over ons

Wij zijn een enthousiast interkerkelijk kinder en tienerkoor, met zo’n 30 leden. We zingen een heel breed en afwisselend repertoire. De afgelopen jaren deden we onder meer mee aan de Nederland Zingtdag in Utrecht en werden we eerste bij de Nederland Zingt Steeds Beter-contest. Verder namen we twee CD’s op en werkten we mee aan tal van concerten.Onze enthousiaste dirigente is Henriëtte Broekman. Muziek is haar grote passie. Ze volgde onder andere een cursus kinderkoordirectie.

Lunteren

In Lunteren repeteren wij als De Horizon. We repeteren wekelijks op donderdag van 18.15 – 19.00 uur (kinderen) in de Oude Kerk aan de Dorpsstraat in Lunteren; De tieners repeteren van 19.15 -20.00 uur.

Barneveld

In Barneveld repeteren wij als kinderkoor onder de naam “De Kleine Harp” en G.R.O.W (God Reigns Our World). 

We repeteren wekelijks op dinsdag van 18.15-19.00 (kinderen) in Rehoboth aan de Gasthuisstraat in Barneveld; De tieners repeteren van 19.15-20.00 uur.

Als koren treden wij ook regelmatig gezamenlijk op. Dit doen wij dan onder de naam “Yesss-koren”. 

 

 

Zin om met ons mee te doen? Meld je dan nu aan!

Na een lange periode hopen we na de zomervakantie weer te kunnen starten met zingen. We starten het nieuwe seizoen op D. V. donderdag 2 september 2021 in Lunteren en D.V. dinsdag 7 september in Barneveld.

Denk je aan de maatregelen? Zo kunnen we samen veilig zingen!

We kijken uit naar je komst! 

Download hier het aanmeldformulier

Download hier het machtigingsformulier

Download hier het afmeldformulier

Contributie is voor tieners 40 euro per half jaar, voor kinderen 35 euro. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.