Concerten

Kinder sing-in Sionkerk, Ede

Zaterdag 2 november is het kinderkoor te gast bij de sing-in in de Sionkerk te Ede. Tijdens deze sing-in kan je kennismaken met ons kinderkoor en dirigente Henriëtte Broekman. Tijdens de sing-in zingen we veel tot eer van God. En dat doen we graag met jou!

Alle kinderen van 4-12 jaar zijn van harte welkom. Zien we je daar?

 

 

Kerstviering Tot Heil Des Volks

Ook dit jaar organiseert THDV een kerstviering in de Noorderkerk in Amsterdam. Met medewerking van  de THDV band o.l.v. Ronald Koops, verhalenverteller Otto de Bruijne en Gert Hutten en de Yessskoren o.l.v. Henriëtte Broekman beloofd het een mooi avond te worden!  Het project Het Fort van THDV zal deze viering centraal staan. Vrijdagavond 20 december staan de deuren van de Noorderkerk open, u bent van harte welkom! Kaarten zijn vanaf november te verkrijgen via de site van https://www.thdv.nl/actueel/evenementen

En wat helemaal leuk is, tijdens deze avond zal er een projectkoor zijn o.l.v. Henriëtte Broekman. Dus vind jij het leuk om te zingen, en om dit samen met nog veel meer kinderen te doen? En zit je in groep 3-8 van de basisschool? Zing dan mee met ons projectkoor. Elke donderdagavond van 18:15 – 19:00 u oefenen we in de Oude Kerk in Lunteren. Ben je nieuwsgierig geworden? Donderdag 12 september hebben we open repetitie. Kom gezellig langs en zing mee!

 

 

Regelmatig werken we mee aan concerten. Wilt u ons kinder- en/of tienerkoor uitnodigen voor een optreden bij uw gemeente, kerk of activiteit neem dan contact met onze secretaris Kristel Meerveld via het contactformulier. We kijken graag met u naar wat de mogelijkheden zijn!

yesss-tienerkoren

 

Als “De Horizon” treden we geregeld samen met ‘De Kleine Harp en tienerkoor ‘Grow’ uit Barneveld op onder de naam van de Yesss-koren. Onder het ‘kopje’ foto’s vindt u hiervan een sfeerimpressie.